Qué ès el Cicle Veïns?

Organitzem aquest cicle al Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui amb la intenció d’aproximar-nos a les cultures més properes a casa nostra (occitana, aragonesa, valenciana, castellana, basca, etc).
Els estats i les institucions oficials tendeixen sovint a crear divisions i fronteres de manera que es pugui reconèixer ben nítidament qui són els nostres i qui són els altres. Necessita que tots els seus súbdits parlin igual i que no es puguin entendre amb gaire facilitat amb els “estrangers” d’altres estats o territoris. Amb el Cicle Veïns volem trencar amb aquest mecanisme pervers convençuts que només es pot estimar allò que es coneix. Ho fem convidant grups de música tradicional i popular que ens permetin fer un tast del seu patrimoni musical i lingüístic i organitzant actes diversos paral·lels als concerts (xerrada i passi d’audiovisuals, etc.).

dijous, 19 de setembre de 2013

OCCITÀNIA. Itinerari musical amb el grup MIRABÈL, dissabte 28 de setembre a les 21.00h


En la segona edició del Cicle Veïns volem apropar-nos a la cultura occitana. Per això comptarem amb el grup Mirabèl, que ens oferirà un viatge musical pel país d’òc, on sentirem la llengua i coneixerem una mica  de la historia i de l’actualitat d’Occitània.

“Mirabèl presenta aqueste còp un espectacle divulgatiu mes en scena, ont lo repertòri de cançons s'acompanha de projeccions d'imatges”+ informació sobre Mirabèl 
mirabelmusicaoccitana.blogspot.com/

Entrada socis 3€, simpatitzants 5€
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada