Qué ès el Cicle Veïns?

Organitzem aquest cicle al Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui amb la intenció d’aproximar-nos a les cultures més properes a casa nostra (occitana, aragonesa, valenciana, castellana, basca, etc).
Els estats i les institucions oficials tendeixen sovint a crear divisions i fronteres de manera que es pugui reconèixer ben nítidament qui són els nostres i qui són els altres. Necessita que tots els seus súbdits parlin igual i que no es puguin entendre amb gaire facilitat amb els “estrangers” d’altres estats o territoris. Amb el Cicle Veïns volem trencar amb aquest mecanisme pervers convençuts que només es pot estimar allò que es coneix. Ho fem convidant grups de música tradicional i popular que ens permetin fer un tast del seu patrimoni musical i lingüístic i organitzant actes diversos paral·lels als concerts (xerrada i passi d’audiovisuals, etc.).

diumenge, 30 de març de 2014

Cicle Veïns amb el PAÍS VALENCIÀ. Concert amb MIQUEL GIL I PEP BUTIFARRA


En la tercera edició del Cicle Veïns fem un petita immersió en la cultura del País Valencià. Per això ens farem acompanyar d'una parella de cantaors valencians de primer ordre: el Miquel Gil i el Pep Gimeno "Botifarra". Amb ells podrem fer un tast d'allò més captivador de la riquíssima diversitat de la música tradicional valenciana.  Un espectacle diferent que convida a despullar cançons,sentiments, fer presents els nusos d'implicació dels dos cantaors amb la cultura popular valenciana.


Hora del Concert: 20 h 30 '
Preus: 10 € socis 13 € simpatitzants


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada