Qué ès el Cicle Veïns?

Organitzem aquest cicle al Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui amb la intenció d’aproximar-nos a les cultures més properes a casa nostra (occitana, aragonesa, valenciana, castellana, basca, etc).
Els estats i les institucions oficials tendeixen sovint a crear divisions i fronteres de manera que es pugui reconèixer ben nítidament qui són els nostres i qui són els altres. Necessita que tots els seus súbdits parlin igual i que no es puguin entendre amb gaire facilitat amb els “estrangers” d’altres estats o territoris. Amb el Cicle Veïns volem trencar amb aquest mecanisme pervers convençuts que només es pot estimar allò que es coneix. Ho fem convidant grups de música tradicional i popular que ens permetin fer un tast del seu patrimoni musical i lingüístic i organitzant actes diversos paral·lels als concerts (xerrada i passi d’audiovisuals, etc.).

divendres, 18 de setembre de 2015

Concert a càrrec de CLAUDIO GABRIEL SANNA Diumenge 18 d'octubre a les 20.00h


Claudio Gabriel Sanna és una veu de referència de la cançó algueresa, ja director artístic i líder de l’historic grup Càlic des del 1981, amb qui ha produït 4 discos, comença la carrera solista al 2003 amb un nou projecte, el Rall quintet, i dus noves produccions discogràfiques, Tirant lo rall (2005) i Terrer meu (2008), editats a Catalunya per Temps Record. Al 2010 va publicar el nou disc Un home del país, junt amb Claudia Crabuzza, dedicat a les obres del cantautor alguerès Pino Piras.


El dia 18 d'octubre ens presenta el seu nou treball “Altres paraules”, on hi podrem trobar una bona varietat de temàtiques: recerca d'un equilibri personal, d'una raó de vida, contes de gent comú, sensacions del dia, desencants de la nit, problemes socials i com sempre, els amors satisfets, acabats, en curs..


Entranyable i essencial, la música de Claudio Gabriel Sanna és indissociable de l’Alguer i és com la seva ciutat: única i original, popular i refinada, barreja secular de les cultures catalana, sarda i italiana.Entrada Socis 5€ simpatitzants 8 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada