Qué ès el Cicle Veïns?

Organitzem aquest cicle al Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui amb la intenció d’aproximar-nos a les cultures més properes a casa nostra (occitana, aragonesa, valenciana, castellana, basca, etc).
Els estats i les institucions oficials tendeixen sovint a crear divisions i fronteres de manera que es pugui reconèixer ben nítidament qui són els nostres i qui són els altres. Necessita que tots els seus súbdits parlin igual i que no es puguin entendre amb gaire facilitat amb els “estrangers” d’altres estats o territoris. Amb el Cicle Veïns volem trencar amb aquest mecanisme pervers convençuts que només es pot estimar allò que es coneix. Ho fem convidant grups de música tradicional i popular que ens permetin fer un tast del seu patrimoni musical i lingüístic i organitzant actes diversos paral·lels als concerts (xerrada i passi d’audiovisuals, etc.).

divendres, 17 de febrer de 2017

 

CICLE VEÏNS-GALÍCIA
El dissabte dia 4 de  març de 2017 tindrem el goig de portar la cultura gallega al Centre Democràtic i Progressista de Caldes de Montbui. Un cop més el Cicle Veïns es vol amarar de cultura veïna. Per fer-ho ens endinsarem en una de les tradicions de la cultura popular com és O Entroido (carnaval gallec) de la mà dels amics de l’Assemblea Cultural Galega de Barcelona. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada